Smålanstenar | Smålandstenar

Favorit Dela

Torgatan 2

Trevlig och välkött restaurang med stor utvecklingspotential och med bästa läge i Smålandsstenar.

Beskrivning

Om du älskar att laga mat. Drömmer om att driva egen verksamhet. Vill försörja dig och plocka ut en lön direkt. Vill ha möjlighet att sätta din egen prägel på verksamheten och utveckla den vidare. Då är detta verksamheten för dig! Välskött ala-carte restaurang som serverar lunch och har pubverksamhet. Har ca 40 bord inomhus + baren samt ca 8 bord på uteserveringen. Ägarna informerar om att de idag har ca 100-150 lunch gäster. Det finns även en pub på nedre plan som kan görs om till en privatklubb, ha quiz kvällar eller andra trevliga aktiviteter. Låt fantasin flöda. Restaurangen går med vinst och har stor utvecklingspotential. Läget för lokalerna är det bästa i Smålandsstenar i Småland. Restaurangen ligger vid en huvudgata med genomfartstrafik som passera restaurangen, samt goda parkeringsmöjligheter. Lokalen och köket är välutrustat och anpassat till verksamheten. Verksamheten drivs idag som enskild firma. Utrustning som medföljer Samtliga inventarier och maskiner ingår i förvärvet. Inventarierna är i bra skick, och anpassade för driften av verksamheten. Finns inga lån eller leasingavtal. Säljes på grund av att ägarna har beslutat sig att dra sig tillbaka och tagit beslutet att avyttra denna restaurang. Pris: Kom med ett bud. Alla seriösa bud beaktas. Strategiska skäl till förvärv: - Ta över en fungerande verksamhet som går med vinst. - Läget Bästa läget vid torget i samhället Smålandsstenar. - Stor utvecklingspotential, med möjligheter att sätt sin egen prägel. - Många stamkunder. Kunderna rör sig i området alla dagar i veckan. Många nya kunder på genomresa stannar också för att äta lunch och fika. - All maskinell utrustning finns på plats för bedriva verksamheten. - Alternativ till ”Starta eget” En mycket bra möjlighet att bli egen företagare. Istället för att starta från början och bygga upp en verksamhet. För ytterligare information, anbud eller dialog ber vi att ni respekterar säljarens önskemål om att alltid först kontakta ansvarig företagsmäklare: Ansvarig Företagsmäklare Länia Företagsförmedling Roger Fröjdh Roger.frojdh@lania.se 070-586 35 41

Ekonomi

Antal anställda:

4

Pris:

Priset avser verksamheten och samtliga inventarier och maskiner ingår i förvärvet. Inventarierna är i bra skick, och anpassade för driften av verksamheten. Finns inga lån eller leasingavtal.


Utförande

Bransch:

Restaurang/Café

Startår:

2009

Antal anställda:

4

Antal kunder:

150

Utrustning som medföljer:

Samtliga inventarier och maskiner ingår i förvärvet. Inventarierna är i bra skick, och anpassade för driften av verksamheten. Finns inga lån eller leasingavtal.

Verksamhet:

Ägaren bedriver restaurang som serverar lunch och ala-carte samt pub verksamhet. Restaurangen har alkoholtillstånd idag. Läget för lokalerna är det bästa i Smålandsstenar. Lokalen och köket är välutrustat och anpassat till verksamheten. Verksamheten har stor utvecklingspotential. En köpare har därför möjlighet att omedelbart efter förvärv koncenterara sig på utbudet, marknadsföring och kunderna. Historik Verksamheten startade 2009 och har utvecklats positivt sedan dess. Nuläge Ägarna har beslutat sig att dra sig tillbaka och tagit beslutet att avyttra denna restaurang. Restaurangen går med vinst och har stor utvecklingspotential Restaurangen har ca 40 bord inomhus + baren och ca 8 bord på uteserveringen. Det finns även en pub på nedre plan som man kan göra om till en privatklubb. Ägarna informerar om att de idag har ca 100-150 lunch gäster. Restaurangen ligger vid en huvudgata och genomfarts trafik passera restaurangen. Organisation och Personal Två personer arbetar på heltid samt två personer deltid. Personal utöver ägarna har stor kunskap om verksamhetens rutiner och kan hjälpa nya ägare att lyckas vidare vid övertagande av restaurangen.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Strategiska skäl till förvärv: o Läget Bästa läget vid torget i samhället Smålanstenar. o Kunder Många stamkunder. Kunderna rör sig i området alla dagar i veckan. Många nya kunder på genomresa stannar också frö att äta lunch och fika. o Maskinell utrustning All maskinell utrustning finns på plats för bedriva verksamheten. o Alternativ till ”Starta eget” En mycket bra möjlighet att bli egen företagare. Istället för att starta från början och bygga upp en verksamhet. Varför inte överta en väl inarbetad verksamhet som redan är etablerad och går med vinst.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Roger Fröjdh

Företagsmäklare

Roger Fröjdh

Roger.frojdh@lania.se

070- VISA NR 070-586 35 41

070- VISA NR 070-586 35 41

Marknadsförs av Länia Företagsförmedling Aktiebolag
lania.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Torgatan 2