Skriv ut

Skapa PDF

Lisellska torget 3, Centralt i Malung

malung

Fastighetsbolag som äger två hyresfastigheter i centrala Malung. Totalt 14 hyreslägenheter och 6 lokaler. Fullt uthyrt och bra standard.

Fakta

Bransch: Övrigt
Pris: 7 400 000 kr. Överlåtelsen är planerad som en aktieöverlåtelse där samtliga aktier i bolaget säljs till en köpeskilling av 7 400 000 kr eller högstbjudande.
Omsättning: 1 300 000 kr
Antal anställda: 2
Kommun, område: Malung-Sälen, Centralt i Malung
Karta

Information

Beskrivning

Fastighetsbolag som äger två hyresfastigheter med bostäder och lokaler. Totalt 14 hyreslägenheter och 6 lokaler. Ett av husen har en väldigt speciell arkitektur med högt i tak, kakelugnar och takmålningar i flera lägenheter. Båda fastigheterna är fullt uthyrda och håller bra standard. Fastigheterna ligger i centrala Malung, med närhet till service och allmän kommunikation i form av buss och tåg. Det är många som bor i Malung och pendlar till arbete i Sälen. Närheten till Sälen bidrar till att turister stannar i Malung för att nyttja dess serviceutbud. Här finns chans att förvärva ett bolag inom en attraktiv bransch med stabila, kontinuerliga intäkter. Det går att ta över och driva vidare som nuvarande ägare, det finns även utrymme att vara mer aktiv för att kapa kostnader. Driftnetto ca 700 000 kr. Kontakta någon av mäklarna för utförligt prospekt och mera information.

Utförande

Bransch

Övrigt

Startår

1994

Antal anställda

2

Verksamhet

Fastighetsbolag

Ekonomi

Pris

7 400 000 kr. Överlåtelsen är planerad som en aktieöverlåtelse där samtliga aktier i bolaget säljs till en köpeskilling av 7 400 000 kr eller högstbjudande.

Omsättning

1 300 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Fullt uthyrt, bra standard på fastigheter, stabila inkomster.

Länkar

Lisellska torget 3
Sökhjälp
Smygtitta