Skriv ut

Skapa PDF

Strandgatan 1c, Öregrund

öregrund

Sjöbod från sekelskiftet omgjord till restaurang med ett absolut toppläge i Öregrunds idylliska hamn!

Fakta

Bransch: Butik
Kommun, område: Östhammar, Öregrund
Karta

Information

Beskrivning

Sjöbod från sekelskiftet omgjord till restaurang med ett absolut toppläge i Öregrunds idylliska hamn! Restaurang med fint läge mitt i Öregrund med gott om plats för gäster på två plan samt en stor uteplats intill vattnet. Fastigheten är utrustad för att bedriva restaurang och bar/bistro. Servering i charmig miljö med100 sittplatser inne, samt fin uteservering på kajen vid havet om 160 sittplatser "ute under tak / markis".

Utförande

Bransch

Butik

Ekonomi

Taxeringsvärde

1 623 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Sjöbod från sekelskiftet omgjord till restaurang med ett absolut toppläge i Öregrunds idylliska hamn! Optimalt läge i Öregrunds hamn, intill butiker, restauranger och mysiga caféer samt flertalet bad. Öregrund är ett mycket populärt område som framförallt är känd för sin småstadscharm.

Varför är detta en bra investering?

Lagring av personuppgifter Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners. Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut. Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala.

Sökhjälp