Skriv ut

Skapa PDF

Kistagången 6, Kista

kista

Perfekt för det större verksamheten, med rymliga lokaler mitt i Kistas ICT-kluster.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 980 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På plan 6 av 7 finns det vakanta planet som idag endast har sina basfunktioner på plats. Det finns därmed goda möjligheter att välja hur lokalens inredning och planlösning ska utformas. Lokalen passar för den valda planlösningen oavsett om det är en aktivitetsbaserad eller öppenplan med rumslösning. På entréplanet finns reception med café, bra foajé för spontana möten. Det finns även en konferensavdelning med en hörsal och flera konferensrum i varierande storlek som kan hyras av fastighetens hyresgäster.

Planlösning

Utförande

Byggår

1984

Renoveringsår

2010

Våningsplan

6

Planlösning

Stor flexibilitet vad gäller utformning och hyresgästens möjlighet att påverka.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 980

Omgivning

Omgivning/natur

Kista+ ligger centralt placerad i Kistas ICT kluster och förutom att dela fastigheten med IBM så ligger Ericsson, Samsung och Tele2s huvudkontor i direkt närhet. Lokaliseringen erbjuder ett perfekt alternativ för bolaget som vill sitta placerad i Stockholms eget Silicon Valley.

Närservice

Några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 7 minuters promenad bort.

Övrig information

Övrigt

Ett eget våningsplan på 1980 kvm i Kista+.

Dokument

Länkar

Kistagången 6
Sökhjälp