Skriv ut

Skapa PDF

Kistagången 6, Kista

kista

Perfekt för den större verksamheten, med rymliga lokaler mitt i Kista.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 980 m²
Karta

Information

Beskrivning

På plan 6 av 7 finns ett vakant plan med basfunktioner på plats. Det finns därmed goda möjligheter att välja hur lokalens inredning och planlösning ska utformas. Lokalen är fungerar för samtliga typer av planlösningar, oavsett om den är aktivitetsbaserad, öppen eller rumsindelad. På entréplanet finns reception med café, bra foajé för spontana möten. Det finns även en konferensavdelning med en hörsal och flera konferensrum i varierande storlek som kan hyras av fastighetens hyresgäster.

Planlösning

Utförande

Byggår

1984

Renoveringsår

2010

Våningsplan

6

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 980

Omgivning

Omgivning/natur

Kista+ ligger centralt placerad i Kistas ICT kluster och förutom att dela fastigheten med IBM så ligger Ericsson, Samsung och Tele2s huvudkontor i direkt närhet. Lokaliseringen erbjuder ett perfekt alternativ för bolaget som vill sitta placerad i Stockholms eget Silicon Valley.

Närservice

Några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 7 minuters promenad bort.

Dokument

Länkar

Kistagången 6
Sökhjälp