Skriv ut

Skapa PDF

Mårbackagatan 11, Söderförort

farsta

Moderna kontorslokaler i fastighet med strategiskt läge utmed Nynäsvägen. Goda kommunikationer med både tunnelbana och pendeltåg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 800 - 1 450 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är strategiskt placerad med utmärkt skyltläge utmed Nynäsvägen och ett bra kommunikationsläge i hjärtat av söderort. Här finns goda spårbundna kommuniktioner med ca 7-8 minuters promenad till Farsta C eller Farsta Strand (grön linje). I Farsta Strand finns även pendeltåg som tar ca 16 minuter till Centralen. På gatan utanför fastigheten finns flera busslinjer. Buss 184 är en ringlinje mellan Farsta Centrum, Farsta Strand och den aktuella fastigheten. Prisbelönt och modern kontorsfastighet som är yteffektiv och har en mycket hög standard. På plan 1 finns en lokal om 1450 kvm. Lokalen löper runt en innergård och har idag öppna kontorslandskap samt ett antal konferensrum i olika storlekar och tysta telefonrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

1969

Renoveringsår

2010

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 800 1 450

Omgivning

Närservice

Brett utbud av service och handel finns i Farsta centrum med sina 150 butiker och 26 restauranger/caféer. Det finns även post, vård- och tandläkarmottagningar samt ett antal apotek.

Kommunikationer

Bra kommunikationsläge i hjärtat av söderort. Här finns goda spårbundna kommunikationer med tunnelbana och pendeltåg. Förutom spårbunden trafik finns ett tiotal busslinjer och fastigheten är även lättillgänglig med bil.

Mårbackagatan 11
Sökhjälp