Drottninggatan 93

City , Stockholm
Spara Dela
Spara Dela
Yta

182 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Lokalen ligger i ett bra och väl synligt läge från två håll med bra flöden dygnet runt.

Drottninggatsbacken är ett vitalt cityläge med SoFo-feeling och spännande grannar. Lokalen är belägen i en ljus hörna mittemellan Stockholms största kommunikationshubbar, T-centralen och Odenplan, med Rådmansgatans tunnelbanestation runt hörnet, i ett område med såväl handel, kontor och bostäder.

Ytor

  • Total yta:

    182 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Barnhusväderkvarnen 36

Planlösning:

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

Omgivning

Omgivning/natur:

Drottninggatsbacken anses av många vara en av Stockholm citys mest personliga och genuina kvarter. Boende samsas med kontor, butiker, restauranger och caféer som är väletablerade. Här har du nära till allt och Kungsgatan, Sveavägen och Hötorget ligger endast några minuter bort.

Närservice:

Du kommer garanterat att hitta många favoriter i dina nya kvarter, för både luncher och after work. Här finns ställen som Köttbaren, Grill, Rolfs Kök, Bierhaus och Kafé Esaias där du kan dricka världens tredje godaste Espresso. Dessutom har du synnerligen goda konferensmöjligheter - City Conference Center, Clarion Sign Hotel samt Drottninggatan 89 som ligger i samma fastighet. Eller varför inte börja morgonen med några längder på Centralbadet innan du går till kontoret?

Kommunikationer

Drottninggatsbacken ligger i närheten av t-banans gröna linje, vid stationerna Rådmansgatan och Hötorget. Bussar finns runtom i närkvarteren och Centralstationen ligger dessutom på bekvämt promenadavstånd.
Drottninggatan 93

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Box 730, Pyramidvägen 7

16927 Solna

www.fabege.se

Fler från Fabege AB