Skriv ut

Skapa PDF

Ystadvägen 17, Dalaplan, Malmö

malmö

Råa kontorsytor med spännande industrikaraktär.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 050 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I södra delen av Malmö intill Dalaplan ligger denna vackra fastighet, nära kommunikationer och kontorsarbetsplatser. Fastigheten är av gammal industrikaraktär med högt i tak. En gedigen fastighet som erbjuder möjlighet att behålla industrikaraktär i lokalen om man önskar. Tidigare har Malmös läderfabrik bedrivit verksamhet i huset. På våningsplan 3 och 4 finns helt råa ytor med möjlighet att behålla känslan av industrikaraktär och synliga installationer som erbjuder en spännande karaktär på lokalen. I bottenplan finns en nyetablerad restaurang med uteservering sommartid. Fastigheten ligger granne med den stora butikslokalen Färgservice. En av Malmös modernaste och största träningsanläggningar Friskis & Svettis ligger vägg i vägg i fastigheten. I nära anslutning finns även Aktiv ortopedteknik, Elgiganten, Jysk bäddlager, Hi-Fi och Beijer byggmaterial. Välkommen att höra av dig för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Planlösningen går att få öppen eller anpassad med rumsindelning helt anpassad efter ert företags behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 050

Omgivning

Omgivning/natur

Närområdet bjuder på ett brett utbud av lunchrestauranger och bra service. Inom gångavstånd finns Mobilia köpcenter med tillgång till butiker och restauranger.

Närservice

Service finns inom närområdet.

Kommunikationer

Strategiskt bra läge med närhet till inre- och yttre ringväg samt Trelleborgsvägen. Gångavstånd till bussförbindelse från Södervärns busstation och Triangelns Citytunnelstation.

Övrig information

Övrigt

Råa ytor med industrikaraktär. Lokalen går att få ruff genom att behålla synliga ventilationer, betonggolv och och obehandlade pelare för dig som vill bevara fastighetens unika egenskaper.

Ystadvägen 17
Sökhjälp