Skriv ut

Skapa PDF

Allmänna Vägen 18, Väster

göteborg

Nybyggt kontor i markplan med egen entré i Majorna. Perfekt för dig som söker ett eget kryp-in och samtidigt vill visa upp din verksamhet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 53 m²
Tillträde: feb 2017
Karta

Information

Beskrivning

Trevligt kontor i markplan med egen entré. Perfekt för den mindre kontorsverksamheten som söker ett eget kryp-in och samtidigt vill visa upp sin verksamhet. Stora skyltfönster ut mot förbipasserande och högt till tak. Huset är svanenmärkt och rökfritt. Lokalen är utrustad med kök och wc med dusch samt Framtidens Bredband - ett höghastighetsnät (ca 100 Mbit/sek) med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. För mer info om Framtidensbredband: http://www.goteborgslokaler.se/for-hyresgaster/framtidens-bredband/.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 53

Omgivning

Omgivning/natur

Vid Allmänna Vägen bygger Familjebostäder Åhmanssonska gården. En svanenmärkt fastighet med 25 lägenheter och en kommersiell lokal i markplan med skyltfönster ut mot Allmänna Vägen. Allmänna Vägen är en parallellgata till Karl Johansgatan, i hjärtat av attraktiva Majorna. Vägen övergår i en gång- och cykelväg och kantas av flera mysiga verksamheter såsom trevliga ekobutiker, caféer och restauranger. Nära såväl till Stigbergstorget som till Slottsskogen. Nära till grönområden och naturen. Stadsdelen Majorna är gamla genuina arbetarklasskvarter. Här är den största delen av bebyggelsen så kallade landshövdingehus, två våningar av trä ovanpå en bottenvåning av sten. Denna hustyp dominerar bilden av Majorna och började byggas redan 1875. Majorna har sedan gammalt med all rätt räknats som sjömansstadsdelen framför andra i Göteborg. Detta avspeglar sig i gatunamnen i stadsdelen: Kaptensgatan, Kommendörsgatan, Lotsgatan, Styrmansgatan, Amiralitetsgatan med flera. Det finns många sevärdheter i Majorna. Gamla kulturbyggnader, Älvsborgs Fästning, Sjöfartsmuseet, Fiskhamnen och Röda Sten är exempel på rariteter inom stadsdelen som är väl värda ett besök. I Majorna bor många barnfamiljer, närhet till grönområden och parker lockar. Förutom detta finns ett mycket rikt utbud av caféer, restauranger och kulturliv.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats Kaptensgatan ligger inom ca 200 m från lokalen och hållplatsen Stigbergstorget ligger inom ca 300 m. Aktuell information om trafiken i och runt Göteborg, samt parkering och tillstånd hittar du på www.goteborg.se. Parkeringsbolaget förvaltar ca 125 000 bilplatser i Göteborgs kommun. Läs mer på www.p-bolaget.goteborg.se eller ring 031-774 37 00.

Länkar

Sökhjälp