Skriv ut

Skapa PDF

Andra långgatan 44-46, Masthugget

göteborg

Kontorslokal från 500 kvm - 817 kvm kontor på ett kreativt läge. Lokalen är idag rumsindelad men kan anpassas helt efter hyresgästens önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 817 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalerna har direkt tillgång till Garage. Gym och lunchresturanger finns i området. Närhet till kollektivtrafik. Obs: Bilderna är på en referenslokal.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 817

Omgivning

Omgivning/natur

Masthugget ligger i stadsdelsområdet Linnéstaden i Göteborg, ett område som ingår i Göteborgsregionens tillväxtstrategi. Här byggs en ny stadsdel med egen unik identitet som kommer innebära 1200 lägenheter samt tillkommande handel, kontor och verksamheter. I Masthugget sitter man nära Göta älv och i närheten av många av Göteborgs viktiga trafikleder. Ett stenkast bort ligger Järntorget, knutpunkten som är väl trafikerad av allmänna kommunikationer med täta avgångar. I Masthugget finns mängder av restauranger och caféer inom gångavstånd. Här finns också all tänkbar service såsom matbutiker, vårdcentral, gym, shopping och mer. Masthugget gränsar till Slottsskogen, perfekt för trevliga lunchpromenader.

Dokument

Andra långgatan 44-46
Sökhjälp
Smygtitta