Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsgatan 61 B

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Hyra: 1 800 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer värme, vatten, el och fastighetsskatt. Moms tillkommer
Storlek: 89 m²

Information

Beskrivning

Just nu uppförs nyproducerade butiks- och kontorslokaler på Kungsängsgatan 61 B med ett strategiskt läge intill bl a Willys och Upplands Motor längs med Kungsgatan. Nu finns en lokal om 89 kvm kvar. Hyresnivån ligger på 1 800 kr/m²/år och lokalerna är färdiga att tillträdas under tredje kvartalet 2017.

Utförande

Byggår

2017

Planlösning

Lokal om 89 kvm finns kvar. Lokalen har en öppen planlösning med entré och flera skyltfönster ut mot gatan.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 89 1 800

Ekonomi

Hyra

1 800 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer värme, vatten, el och fastighetsskatt. Moms tillkommer

Omgivning

Omgivning/natur

Kungsängen var tidigare ett industriområde som idag blivit ett av Uppsalas mest attraktiva och citynära bostadsområden. Härifrån är det ca 500 m till Resecentrum och centrum samt gångavstånd till natursköna miljöer vid Fyrisån och Uppsalas grönskande stadspark. Dessa lokaler ligger dessutom mittemot ett handelsområde där bl a Upplands Motor och flera andra aktörer finns vilket gör att läget är ytterst attraktivt för att bedriva verksamhet. I området finns Willys matbutik med ATG ombud, en klädbutik samt flera restauranger och det tar endast några minuters promenad till Uppsalas Stadskärna som har ett stort utbud av affärer, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Gångavstånd till Resecentrum som är Uppsalas kärna för tåg och busskommunikation. Härifrån tar man sig även snabbt ut på E4:an.

Kungsängsgatan 61 B
Sökhjälp
Smygtitta