Skriv ut

Skapa PDF

Broplan 15, Bro Centrum

bro

Butikslokal i Bro Centrum - 87m2.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 87 m²
Tillträde: efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Vi söker ett koncept som kompletterar butiksmixen. Läs mer under Omgivning nedan eller i den bifogade dokumentet "Presentation av lokalen och om Bro Centrum".

Utförande

Byggår

1994

Planlösning

Ca 87m2 I lokalen finns en toalett och ett trinettkök. Lokalen har 2st skyltfönster och ett hörnfönster i form av ett burspråk mot centrumet. Det finns ett varuintag på baksidan direkt ut mot en parkeringsplats. Där finns också ett fönster så lokalen har ljusinsläpp från två håll. Det har tidigare varit en utländska livs/café/delikatessbutik och innan dess var det en videobutik. Lokalen hyrs ut i befintligt skick och hyresgästen bekostar själv byte av eventuella ytskikt. Större ingrepp på el, ventilation samt vatten och avlopp skall ske i samråd med eller utav fastighetsägaren på hyresgästens bekostnad. I centrumet finns ett skyltprogram som hyresgästen skall följa. Skylten och montering ansvarar hyresgästen för. Lokalen är ledig från och med nu. Inför kontraktsskrivning tar vi sedvanlig UC på delägare & bolaget, begär in utdrag från belastningsregistret, en bankgaranti och samtalar med referenser.

Teknisk information

Uppvärmning

el

Lokalen kan nås via

Butiken har en butiksentré och ett eget lastintag/dörr från baksidan i gatuplan för egna leveranser

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 87

Omgivning

Företag i närheten

I Bro Centrum finns det idag: ICA Supermarket, Apotek, Grillbar, Restaurang, Ur och optiker, Blomsterbutik, Sko/nyckel och kemtvätt, Frisör, Direkten, Larmassistens med försäljning av larm & larmtjänster, Bank och Mäklare, Gym med kiropraktik/behandlingar, Tandläkarmottagning, Vårdcentral, Kortautomat och Servicebox. www.brocentrum.se Närpolisen finns i centrumet. Brohuset som finns i centrumet hyrs av kommunen och innehåller välbesöka verksamheter som Bibliotek, Café och Simhall med ett eget Upplevelsebad, Gym och Solarium. Brohuset har 228 000 besökande/år. (2015)

Parkeringsmöjligheter/garage

Centrumet har en stor, gratis parkeringsplats för besökande. På 5 minuters promenad finns Bro pendeltågstation. Från stationen kan man även ta SL-buss som går förbi centrumet. Bro ligger längs med E18 mellan Kungsängen – Bålsta.

Dokument

Sökhjälp