Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 63, Globen City

johanneshov

Representativt kontor med stor och rymlig terrass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 445 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Representativt kontor i ett av Globenområdets bästa lägen. Lokalen är belägen längst upp i fastigheten och håller mycket fint skick. Planlösningen är i huvudsak öppen i kombination med flertalet större mötesrum samt ett par mindre samtalsrum/telefonsbås. Lokalen har även en mycket välkomnande entré, vilket inkluderar kaffestation och lounge. Till lokalen hör även den stora terrassen som överblickar Slakthusområdet och erbjuder många fina soltimmar under sommarhalvåret, vilket ger lokalen ytterligare en dimension.

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Våningsplan

9

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen utifrån kundens önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 445

Omgivning

Omgivning/natur

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Sökhjälp