Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 63, Globen City

johanneshov

Representativt kontor med stor och rymlig terrass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 445 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Rymligt och fräscht kontor i ett av Globenområdets bästa lägen. Lokalen är belägen längst upp i fastigheten och lämpar sig väl till företaget som söker ett representativt kontor med stora möjligheter. Lägg där till den stora terrassen som överblickar Slakthusområdet med många fina soltimmar under sommarhalvåret, vilket ger lokalen ytterligare en dimension.

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Våningsplan

9

Planlösning

Vi skräddarsyr en planlösning utifrån kundens önskemål. Befintlig planlösning består i huvudsak av öppet landskap i kombination med flera mötesrum. Lokalen har även en mycket välkomnande entré, vilket inkluderar kaffestation och lounge.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 445

Omgivning

Omgivning/natur

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Vägbeskrivning

Globen City ligger mellan Gullmarsplan och Slakthusområdet och nås smidigt via bl.a. intilliggande Södra länken och Nynäsvägen som båda har avfarter märkta "Globen". Såväl tunnelbanan som Tvärbanan har stationer med samma namn.

Sökhjälp