Skriv ut

Skapa PDF

Lilla Bommen 6, Lilla Bommen

göteborg

Kontorshotell på Lilla Bommen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 10 - 40 m²
Karta

Information

Beskrivning

I det aktiva kontorsområdet Lilla Bommen finns ledig kontorsrum i modern och trevlig fastighet. Varierande storlekar på kontorsrummen, men det minsta är från 10 kvm. Gemensam reception och café. Det finns resturang i botten av fastigheten. Närhet till Nordstan med all tänkbar service. Parkeringsplatser finns att hyra i närliggande parkerinsgarage. Enkelt att ta sig ut med bil på alla stora leder och en kort promenad till Centralstationen och Nils Ericsonsterminalen. Hiss finns i huset.

Utförande

Våningsplan

8

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 40

Omgivning

Omgivning/natur

Lilla Bommen består idag av moderna kontorsfastigheter där både små och stora företag huserar. Tag chansen att få arbeta i en trevlig miljö - nära till centrum och till rogivande vågskvalp! Restauranger, bank samt servicebutiker in på knuten och bara fem minuters promenad till Nordstan.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplats finns. Går att hyra för 1 500 kr/mån.

Närservice

I grannfastigheten Lilla Bommen 1 och 2 finns konferensanläggning att hyra för både små och stora möten. Varför inte sitta och konferera på plan 21? Här finns även en omtyckt lunchrestaurang i grönskande miljö med möjlighet att förboka bord alt catering.

Kommunikationer

Kommunikationerna hit kan nog inte bli bättre, du når hela utbudet av Göteborgs kollektivtrafik på fem minuters gångväg. Centralstationen med bussar, spårvagnar, långfärdsbussar, expressbussar, flygbussar samt tåg ligger på behagligt avstånd. Förutom centralen kan du även lätt ta dig till hållplatserna Nordstan samt Lilla Bommen som trafikeras av stadstrafikens spårvagnar och bussar.

Sökhjälp