Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksgatan 7, Gårda

göteborg

Fräsch kontorslokal i Gårda.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 263 - 263 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal om 263kvm på Fabriksgatan 7 i Gårda. Lokalens planlösning är primärt öppen med konferensrum och reception. Till fastigheten finns goda kommunikationer med nära anslutning till de stora lederna. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 263 263

Omgivning

Omgivning/natur

I Gårda, strax norr om Liseberg, finns gott om folk. Här finner Du Göteborgs kanske minst uppmärksammade skyskrapa som sträcker sig mot himlen, högre än fabriksskorstenarna någonsin förmådde. På drygt hundra år har Gårda förvandlats från industrisamhälle till kontorscentrum och nu finns fastigheter från då och nu inredda som både lokaler och bostäder. Närheten till centrum, men även till E6 ger Gårda ett ypperligt läge på Göteborgskartan. Se även www.gardaforetag.org för mer info om Gårda!

Parkeringsmöjligheter/garage

20 garageplatser.

Kommunikationer

Området har ett mycket bra kommunikativt läge - du tar dig snabbt ut på E6 och har snabb access till E20, RV45 samt RV40. Pendeltågsstationen Lisebergsstationen gör Gårda extra tillgängligt med kollektivtrafiken. Tåg, bussar och spårvagnar trafikerar i och i närheten av området med täta turer.

Övrig information

Övrigt

Gårda är en stadsdel i centrala Göteborg, tillhörde före 1922 Örgryte församling och kommun. Namnet kommer av hemmanet Stora Gårda på vars mark, speciellt i norr, stadsdelen är byggd. Stadsdelen begränsas i väster av Mölndalsån, i norr av Redbergsvägen, i öster av Överåsberget och i söder av Örgrytevägen. Man brukar skilja södra och norra Gårda i från varandra. Gränsen går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda. Norra Gårda bö.

Sökhjälp