Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksgatan 7, Gårda

göteborg

Kontorshotell på våning 8 i Gårda Fabriker.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 40 - 40 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorshotell centralt i Göteborg. Kontoret ligger på toppvåningen, plan 8 och har 12 fönster – ja det är helt enkelt det finaste kontoret på hela centret. Ljusa väggar och fina ekparkettgolv. Reception och trevliga gemensamhetsytor. Mycket goda kommunikationer med bil, bussar och tåg. Kontoret ligger vid knutpunkten för stadens alla genomfartsleder. Gårda Fabriker ligger i östra delen av Göteborgs innerstad nära Svenska Mässan med gångavstånd till city . Gårda är ett populärt kontorsområde med hög standard. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 40 40

Omgivning

Omgivning/natur

I Gårda, strax norr om Liseberg, finns gott om folk. Här finner Du Göteborgs kanske minst uppmärksammade skyskrapa som sträcker sig mot himlen, högre än fabriksskorstenarna någonsin förmådde. På drygt hundra år har Gårda förvandlats från industrisamhälle till kontorscentrum och nu finns fastigheter från då och nu inredda som både lokaler och bostäder. Närheten till centrum, men även till E6 ger Gårda ett ypperligt läge på Göteborgskartan. Se även www.gardaforetag.org för mer info om Gårda!

Parkeringsmöjligheter/garage

20 garageplatser.

Kommunikationer

Området har ett mycket bra kommunikativt läge - du tar dig snabbt ut på E6 och har snabb access till E20, RV45 samt RV40. Pendeltågsstationen Lisebergsstationen gör Gårda extra tillgängligt med kollektivtrafiken. Tåg, bussar och spårvagnar trafikerar i och i närheten av området med täta turer.

Övrig information

Övrigt

Gårda är en stadsdel i centrala Göteborg, tillhörde före 1922 Örgryte församling och kommun. Namnet kommer av hemmanet Stora Gårda på vars mark, speciellt i norr, stadsdelen är byggd. Stadsdelen begränsas i väster av Mölndalsån, i norr av Redbergsvägen, i öster av Överåsberget och i söder av Örgrytevägen. Man brukar skilja södra och norra Gårda i från varandra. Gränsen går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda. Norra Gårda bö.

Sökhjälp