Skönsberg
| Sundsvall

Favorit Dela

Heffners allé 51

Moderna kontorsytor i populärt och lättillgängligt område.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    200 - 1 500 m²

  • Hyra:
Fina kontorsytor i lättillgängligt och attraktivt område Beläget vid Sundsvallsbrons norra avfart finns denna fastighet. Lokalytor som anpassas efter kundens krav på funktioner och storlek, mellan ca 0-1500 kvm. Tillgång till parkeringsplatser och dess placering vid bron gör läget tillgängligt och attraktivt för exempelvis konsultbolag, serviceföretag och andra typer av kontorsverksamhet. I fastigheten ligger en lunchrestaurang och i angränsande byggnad ett nybyggt gym som erbjuder ett brett utbud av enskild och gruppträning.
  • Total yta

    1500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 1 500

Omgivning

Omgivning/natur:

Nordväst om Sundsvalls centrum, efter vattnet vid Norra kajen och norra sidan av hamninloppet via Heffners allé återfinns denna fastighet ca 2 km från city. Med utsikt över Sundsvallsbukten och den nybyggda Sundsvallsbron i ett område på tillväxt inom både kommersiell verksamhet samt bostäder är omgivningen både levande och utvecklande. Fastigheten ligger i ett område med verksamheter inritkat mestadels mot industri, bygg och infrastruktur. Även kommunala bolag såsom Sundsvalls Elnät och Servanet återfinns i området. Med den bostadstrend som nu råder efter Norra kajen så finns alla möjligheter att etablera sin verksamhet i denna fastighet med nytänkande av verksamhetstyp mer åt den kommersiella riktningen.

Kommunikationer:

I navet av Heffnersvägen, Lagergatan med anslutning till E4 och brofästet så är kommunikationen god. Gångavstånd till busskommunikation. Flertalet parkeringsplatser finns i fastighetens garage samt utanför fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Lokaler att utforma efter verksamhet och känsla. Verksamma i fastigheten är bland annat ÅF, Riksbyggen och Sund Birsta.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanna Johansson

Susanna Johansson

susanna.johansson@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 96 64

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Universitetsallén 32, Box 179
85103 SUNDSVALL
dios.se
Heffners allé 51

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör