Skriv ut

Skapa PDF

Backavägen 3, Hisingen

göteborg

Välkommen till Backa Entré som blir första steget på Backaplans förvandling till attraktiv blandstad. Skyltläge & nära leder och kollektivtrafiknav.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 450 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finns möjlighet att sitta strategiskt vid Backa Entré och ges möjlighet att hyra en modern, ljus och luftig kontorslokal om 450 kvm på plan 3. Läget på fastigheten är väl synlig och ligger mitt i Backaplans nya blandstad med utmärkta parkeringsmöjligheter och ett stenkast från en viktig kollektivtrafikplats (Hjalmar Brantingsplatsen). Backaplan kommer det de närmsta åren utvecklas och både kontors- och butiksytor kommer att uppgraderas. Här ska det att skapas en blandstad med en mix av kontor, butiker och bostäder. Backavägen blir stadsgata med spårvagn och intilliggande Leråkersmotet blir den naturliga infarten för bilburna till Backaplan. I och med detta kommer fastigheten på Backavägen 3 att genomgå en ombyggnation för att moderniseras och får ett nytt utseende både invändigt och utvändigt. Bredvid kommer affärer som Coop, Elgiganten och Jysk ligga. Fastigheten har garage samt bra parkeringsmöjligheter runt om. Dessutom finns lastintag på baksidan av fastigheten med genomkörningsmöjligheter för leveranser. Vill ni veta mer om fastigheten, dess kommande lokallösningar och hur ni kan bli en del i Backaplans nya spännande kluster? Kontakta oss genom intresseanmälan eller på 031 40 73 30.

Utförande

Byggår

1987

Våningsplan

3

Planlösning

Lokalen passar bra för öppna kontorslösningar, men kan även rumsindelas delvis.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 450

Omgivning

Omgivning/natur

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Närservice

All tänkbar service på promenadavstånd (Backaplan).

Kommunikationer

Ett stenkast från fastigheten ligger ett av Göteborgs allra största kollektivtrafikpunkter, Hjalmar Brantingsplatsen.

Övrig information

Övrigt

Lokalen har mycket god ventilation.

Sökhjälp