Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Effektiv kombilokal, med lager- och produktion och kontorsutrymmen i Högsbo. Möjligt hyra till inhägnad gårdsyta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 477 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med ett bra läge i Högsbo finner ni denna Ljusa lager- och produktionslokal med kontor/personalutrymmen. Lokalen ligger i bottenplan och är totalt ca 1477 kvm. Fördelat på kontorsutrymmen med 7 kontorsrum, 2 pentry med pausrum, konferens samt 4 st wc och dusch och ca 1260 kvm lager/verksamhetsytor. Markport finns. Till lokalen tillhör även en mindre lastbrygga (OBS, mindre!) passande för transportbilar eller liknande. Parkering ingår i hyran. Möjlig rundkörning runt fastigheten för lastbilar. Passande för ex. grossistverksamhet, lättare produktion, lager/distribution. Högsbo industriområde är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentret 421 ger stort utbud av butiker och övrig service.

Utförande

Teknisk information

Takhöjd

3 m

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 477

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Företagsklimatet är mycket bra och ett flertal större företag har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Närservice

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse med buss 58 och 722 till hållplats Beatrice Lesslies Gata. Närhet till motorvägar gör att läget blir mycket bra.

Sökhjälp