Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 3-5, Norrort

solna

Modern kontorslokal med flexibel planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 678 - 1 003 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till ett modernt superflexibelt kontor där planlösningen kan ändras från mindre rum till styrelserum på bara några minuter. På våning 5 i en fastighet i Solna hittar du denna kontorslokal om ca 678 kvm kontor. Lokalen har en flexibel planlösning med en speciell vägglösning som gör att du efter behov kan flytta väggarna. Det sitter skenor i taket där väggarna fäster som gör det möjligt att skjuta väggarna för att antingen skapa ett stort rum eller några mindre rum om så önskas. En mer effektiv lokal går således inte att hitta.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

5

Planlösning

Ca 678 kvm kontor som kan utökas till ca 1000 kvm om så önskas.Lokalen har en blandad planlösning och med den smarta lösningen med väggar på skenor ger det dig möjlighet att ändra planlösningen på ett enkelt sätt. Nu finns det också möjlighet öka den totala kontorsytan till ca 1000 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 678 1 003

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Hagalund där du med bil snabbt når de stora vägarna E4 och E20.

Närservice

I närområdet finns det främst lunchrestauranger inom gångavstånd. Både Solna centrum och Mall of Scandinavia finns i närheten av lokalen. Där hittar du all möjlig service som butiker, restauranger, bio, matbutiker, systembolag mm.

Kommunikationer

Närmaste pendeltågsstation är Solna station som ligger ca 10 minuters promenad bort. Därifrån tar du dig till centralen på ca 7 min.

Övrig information

Övrigt

Möjlighet att öka ytan till en total area om ca 1000 kvm.

Sökhjälp