Skriv ut

Skapa PDF

Långholmsgatan 34, Södermalm

stockholm

Ta ditt företag till nya höjder och skapa ert nästa drömkontor! Här finns en toppmodern lokal om 425 kvm för ca 25 arbetsplatser.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 425 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och toppmodern kontorslokal med fina breda fönsterpartier. Öppen planlösning för samt fyra konferensrum. Fastigheten byggdes 1958 och totalrenoverades under 2007-2009. Detta innebar en helt ny fasad och kontorsytor med mycket bra standard. Huset är med i konstprojektet 100-hus, där konstnären Mikael Pauli har valt att förse de två gavlarna med glasgranulat Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, skapas kontor med stor potential.

Planlösning

Utförande

Byggår

1958

Renoveringsår

2009

Våningsplan

4

Planlösning

Öppen, yteffektiv och flexibel planlösning med moderna installationer där ni som blivande hyresgäst har stora möjligheter att påverka kontorets utformning. Fastigheten bjuder på en bra totalekonomi med smarta planlösningar.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 425

Omgivning

Omgivning/natur

Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, skapas kontor med stor potential.

Närservice

Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, gym och matvaruaffärer i Hornstull. Dessutom ligger Tantolunden och dess grönområden endast 5 minuter från fastigheten. Hornstull är ett område under utveckling där Bonnier Fastigheter samarbetar med Stockholm Stad, SL och andra fastighetsägare för att göra det så attraktivt som möjligt för de boende.

Kommunikationer

Fastigheten har en av Hornstulls T-baneuppgångar i huset. Många busslinjer stannar utanför huset på Långholmsgatan, däribland 4:an som är en ringlinje. Garage finns i huset och påfarten till E4:an är väldigt nära.

Länkar

Sökhjälp