Skriv ut

Skapa PDF

Gustavslundsvägen 18, Alvik

bromma

Ta ditt företag till nya höjder! Representativ kontorslokal med bästa läge högst upp i huset med en fantastisk takterass och strålande utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 705 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en representativ och modern kontorslokal om 705 kvm med bästa läge på Alviks Torg. Lokalen ligger högst upp i huset och har en egen takterrass som löper runt delar av lokalen. Strålande utsikt mot Mälaren! Lokalen har idag fyra konferensrum varav ett är för 25 personer. Fyra kontor och i övrigt öppet landskap. Fönster i fyra väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Det är enkelt att ta sig till Alvik. Knutpunkt med utmärkta kommunikationer. Här finns tunnelbana, tvärbana, Nockebybana och bussar i direkt anslutning till Alviks Torg samt närhet till Bromma flygplats.

Utförande

Byggår

1998

Våningsplan

5

Planlösning

Modern och yteffektiv lokal med flexibel planlösning som enkelt kan anpassas till öppna ytor eller rumsindelat, allt efter behov och önskemål.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 705

Omgivning

Omgivning/natur

L´Oréal, Sharp, Manpower är exempel på företag som valt att etablera sitt kontor på Alviks Torg. Här finns även Scandic hotell, restaurang Sjöpaviljongen samt ett stort utbud av restauranger för alla smaker och övrig service i form av exempelvis livsmedel, banker, frisör, optiker, blommor, mode, hälsa och inredning. Flertal träningsanläggningar i området.

Närservice

Stort och brett utbud av restauranger för alla smaker och tillfällen samt service i form av exempelvis livsmedel, banker, frisör, optiker, blommor, mode, hälsa och inredning. Flertal träningsanläggningar i området samt hotell.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Alvik. Knutpunkt med utmärkta kommunikationer. Här finns tunnelbana, tvärbana, Nockebybana och bussar i direkt anslutning till Alviks Torg. Närhet till Bromma flygplats.

Dokument

Länkar

Sökhjälp