Skriv ut

Skapa PDF

Dalagatan 100, Vasastan

stockholm

Effektivt säljkontor innanför Norrtull på gränsen till blivande Hagastaden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 163 m²

Karta

Information

Beskrivning

På plan 7, med samtliga fönster mot stor innergård, finns detta effektiva kontor med fem rum i varierande storlekar. Rymlig korridor med avhängningsmöjligheter och plats för samtalsytor samt skrivare. 1 stort arbetsrum för ca 10 personer 1 mellanstort rum för ca 6 personer 1 arbetsrum för 1-2 personer Pentry med diskmaskin 1 mötesrum 1 reception/enskilt kontor/mötesrum 2 WC Ventilationen är anpassad för 17 personer vilket ger ett mycket effektivt nyttjande av ytan. Hotell och restaurang finns i huset. Gym och ytterligare hotell och restaurang är beläget i grannfastigheten. Servicebutiker finns i området och närmaste mataffär är Hemköp vid Torsplan. Fastigheten ligger på gränsen till nya Hagastaden i kvarter som huvudsakligen nyttjas till kontor, hotell och handel. Närmaste tunnelbanestation är St Eriksplan, sju minuters promenad bort. Blåbuss 1 passerar i närheten av fastigheten, flygbussarna till och från Arlanda passerar utanför på St Eriksgatan. Lätt för den bilburne med Q-parkgarage i husets källarplan.

Utförande

Byggår: 1920

Våningsplan: 7 av 10

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 163

Omgivning

Närservice: Fastigheten ligger på gränsen till nya Hagastaden i kvarter som huvudsakligen nyttjas till kontor, hotell och handel.

Kommunikationer: Närmaste tunnelbanestation är St Eriksplan, sju minuters promenad bort. Blåbuss 1 passerar i närheten av fastigheten, flygbussarna till och från Arlanda passerar utanför på St Eriksgatan. Lätt för den bilburne med Q-parkgarage i husets källarplan.

Länkar

Sökhjälp