Skriv ut

Skapa PDF

Mariehällsvägen 37 B, Mariehäll

bromma

Spännande, öppen kontorslokal med entresolplan, ca 599m².

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 599 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Öppen kontorslokal med fantastisk rymd och fräscha ytskikt. Entréplanet, ca 432 m², har öppen planlösning i den större kontorsdelen, inglasade kontorsrum, samtalsrum, pentry och förråd. På entrésolplanet, ca 167 m² finns konferensrum, arbetsrum, pausyta, förråd och serverrum. Lokalen ger ett ljust och luftigt intryck och har en eftertraktad industrikaraktär.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 599

Omgivning

Omgivning/natur

Nära till Sundbybergs centrum, Bromma Blocks och Marabouparken. Fastigheten är belägen vid Bällstaån och det nya bostadsområdet Mariehäll. Ett par minuters promenad till tvärbanans station Bällsta bro och ytterligare ett par minuter bort ligger Sundbybergs pendeltågstation.

Närservice

Det finns ett stort utbud av restauranger och butiker i Sundbybergs centrum och Bromma Blocks och på andra sidan Bällstaån ligger Marabouparken med restaurang Parkliv. I takt med att området växer ökar också serviceutbudet.

Kommunikationer

Tvärbana, station Bällsta bro, som går mot Solna station och Alvik. Pendeltåg, linje 35, till Sundbyberg och tunnelbanans blå linje 10 till Sundbybergs centrum. Nära, obs! ej störande, till Bromma flygplats.

Mariehällsvägen 37 B
Sökhjälp