Skriv ut

Skapa PDF

Högbergsgatan 26B, Södermalm

stockholm

Kontor om ca 384 kvm på Södermalm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 200 - 384 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret ligger på plan 1 tr i en fastighet intill Mosebacketorg och dess lugna miljö. Den öppna planlösningen tillsammans med fönster i tre väderstreck ger en ljus och trevlig miljö att arbeta i. Tillgång till en gemensam innergård med New York-känsla.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Lokalen har i dagsläget en öppen planlösning med två mötesrum. Ett större för ca 10-12 personer och ett mindre för ca 4-6 personer. Lokalen har två WC och en dusch, likväl som ett väldisponerat pentry.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 384

Omgivning

Omgivning/natur

Granne med fastigheten finner du Mosebacke torg där du kan njuta av det parkliknande torget och dess café. Området har en blandning av kontor, butiker och bostäder med närhet till Götgatan där all tänkbar service finns. Medborgarplatsen och Folkungagatan nås också efter en kort promenad.

Närservice

Med endast några få minuters promenad tar du dig till populära Götgatan och dess stora utbud av restauranger och butiker.

Kommunikationer

Slussens tunnelbanestation ligger endast några minuters promenad bort, där både grön och röd tunnelbanelinje ansluter. Närmaste busstation finns belägen intill tunnelbanan vid Slussen trafikeras av flertalet bussar.

Övrig information

Övrigt

Eventuellt delbar från ca 200 kvm.

Sökhjälp