Skriv ut

Skapa PDF

Folkungagatan 16, Stampen

göteborg

Kontorslokal vid evenemangsstråket!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 495 m²

Karta

Information

Beskrivning

Vill ni etablera med direkt närhet till Göteborgs evenemangsstråk och med närhet till Rättscentrum? Nu kan vi erbjuda en kontorslokal på plan 8, högst upp i fastigheten med härlig utsikt över takåsarna. Idag är delvis lokalen rumsindelad men anpassas efter era önskemål. Lokalen blir tillgänglig nov 2016 med möjlig inflyttning beroende på mängden anpassningar. Folkungagatan ligger mellan den nyskapade parken Odinsplatsen och Ullevi, ett expansivt område. Fastigheten är på ca 5 500 kvm och består av kontor, butiker och garage. Här har ni närhet till service och många restauranger. På 6 minuter är ni på Centralstationen till fots. Spårvagnshållplats Stampen är direkt utanför dörren och på 4 minuter är ni i Brunnsparken. Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning.

Utförande

Byggår: 1968

Våningsplan: 8

Planlösning: Från entrén Folkungagatan 16 går hiss hela vägen upp till denna lokal. Vid entrén finns en större öppen del av lokalen (ca 190 kvm) kompletterad med tre enskilda kontorsrum. Längre in i lokalen finns den idag rumsindelade ytan om ca 280 kvm. Här finns idag 13 rom i olika storlekar, både för enskilda och gruppvisa sittningar. Det går att Kan anpassas efter hyresgästens önskemål.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 495

Omgivning

Omgivning/natur: Folkungagatan ligger i området Stampen vid Ullevi idrottsarena, ett expansivt område där det byggts mycket de senare åren med nya kontorsfastigheter vid evenemangsstråket. Området präglas av fina omgivningar och närhet till service. Vidare är även Folkungagatan lättilgänglig oavsett om du färdas med bil eller åker kommunalt.

Närservice: Ca 6 minuters promenadavstånd till Centralstation och Nordstans köpcentrum. I området finns flera restauranger. I nybyggda kontorsfastigheten mitt emot denna fastigheten finns en konferensanläggning där ni kan förlägga era externa möten vid behov.

Kommunikationer: Lätt att köra ut på lederna E6 och E20. Direkt utanför fastigheten finns hållplats för spårvagnar och bussar. Parkeringsplatser finns i området samt garage i fastigheten.

Sökhjälp