Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsgatan, Vårdbyggnaden, Kungsängen / Industristaden

uppsala

Nyproducerade lokaler i Brf Hovstallarängen i Kungsängen.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

72 - 94 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nyproducerade lokaler om 72 m² respektive 94 m² belägna i Kungsängen. Lokalerna har stora skyltfönster och entré ut mot Kungsängsgatan. Bra skyltläge där det är mycket folk i rörelse!

Utförande

Planlösning

Lokalen om 72,5 m² är en öppen yta med flera fönster i två väderstreck och entré ut mot Kungsängsgatan. Lokalen är färdigställd med målade väggar, RWC med dusch, pentry samt städskrubb. Lokalen om 94 m² har en öppen planlösning med stora skyltfönster och entré ut mot Kungsängsgatan. Lokalen har målade väggar, RWC med dusch, pentry och en städskrubb.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 72 94

Omgivning

Omgivning/natur

Kungsängen var tidigare ett industriområde som idag blivit ett utav Uppsalas mest attraktiva och citynära bostadsområden. Härifrån är det ca 500 m till Resecentrum och centrum samt gångavstånd till natursköna miljöer vid Fyrisån och Uppsalas grönskade stadspark.

Närservice

I området finns Willys matbutik med ATG ombud, en klädbutik samt flera restauranger och det tar endast några minuters promenad till Uppsalas Stadskärna som har ett stort utbud av affärer, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Gångavstånd till Resecentrum som är Uppsalas kärna för tåg och busskommunikation.

Sökhjälp