Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 38, Centrum

malmö

Industriellt i etage.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 134 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en unik lokal med industriell känsla. Höga, stora fönster i kombination med generös takhöjd, målade betonggolv och ett läckert entresolplan ger ditt företag ett kontor att vara stolt över. På nedre plan finns pentry, toalett och utrymme för informella möten. På entresolplanet finns utrymme för ett antal arbetsplatser samt ett konferensrum med glasparti. Lokalen nås via gårdshuset och precis utanför kan ni använda fastighetens gemensamma uteplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 134

Omgivning

Omgivning/natur: Läget vid Södertull/S Förstadsgatan är strategiskt perfekt med butiker och restauranger direkt utanför dörren. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum!

Parkeringsmöjligheter/garage: Enstaka platser finns i parkeringsgarage i intilliggande fastighet. P-huset Anna och Citygaraget ligger inom gångavstånd.

Närservice: Precis utanför dörren finns butiker, restauranger och all annan tänkbar service.

Kommunikationer: Det tar två minuter att gå till Gustav Adolfs torg och knappt tio minuter att gå till Centralstationen eller Station Triangeln där du har tillgång till alla kommunikationer; bussar, pågatåg, regionaltåg och X2000 samt flygbuss till Sturup.

Sökhjälp