Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Almedalsvägen 21, Hus C, Almedal

göteborg

Öppna kreativa ytor på härliga Almedal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 280 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi äntligen erbjuda en mindre kontorslokal med öppen lösning på översta våningsplanet i byggnad C. Lokalen lämpar sig mycket väl för showroom/utställning då det är högt till tak, ca 5,5 m till nock och synliga balkar som skapar mycket känsla för det kreativa bolaget. Fönster i snedtak. Pentry/paus är trevligt placerat mitt i lokalen vilket skapar öppenhet och inbjuder till gemenskap. I övrigt finns wc/dusch, städ och förråd. En lokal som måste ses! På området kan vi dessutom erbjuda en lageryta i markplan om ca 200 kvm. Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik och bil. Två spårvagnshållplatser bort ligger Korsvägen med svenska mässan och Liseberg. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter. Det finns goda parkeringsmöjligheter i området. Lunchmöjligheter finns i närområdet. Almedals fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar. Här får ni möjlighet att sitta tillsammans med ett 20-tal företag.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 280

Omgivning

Omgivning/natur: Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Närservice: Längs med Mölndalsvägen finns ett stort serviceutbud med matbutiker, restauranger och gym. En kort promenad bort ligger svenska mässan, Liseberg, världskulturmuséet och hotell Gothia Tower.

Kommunikationer: Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 från station Almedal tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Sökhjälp