Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Almedalsvägen 21, Hus C, Almedal

göteborg

Öppna och kreativa ytor i härliga Almedal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 280 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi äntligen erbjuda en mindre kontorslokal med öppen lösning på översta våningsplanet i byggnad C. Lokalen lämpar sig mycket väl för showroom/utställning då det är högt till tak, ca 5,5 m till nock och synliga balkar som skapar mycket känsla för det kreativa bolaget. Fönster i snedtak. Pentry/paus är trevligt placerat mitt i lokalen vilket skapar öppenhet och inbjuder till gemenskap. I övrigt finns wc/dusch, städ och förråd. En lokal som måste ses! Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik och bil. Två spårvagnshållplatser bort ligger Korsvägen med svenska mässan och Liseberg. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter. Det finns goda parkeringsmöjligheter i området. Lunchmöjligheter finns i närområdet. Almedals fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar. Här får ni möjlighet att sitta tillsammans med ett 20-tal företag.

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 280

Omgivning

Omgivning/natur

Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Närservice

Längs med Mölndalsvägen finns ett stort serviceutbud med matbutiker, restauranger och gym. En kort promenad bort ligger svenska mässan, Liseberg, världskulturmuséet och hotell Gothia Tower.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 från station Almedal tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Helikoptervy

Sökhjälp