Skriv ut

Skapa PDF

Lindholmspiren 3B, Lindholmen

göteborg

I hjärtat av Lindholmen och i Lindholmen Science Park erbjuds nu ett yteffektivt kontor om 1140 kvm. Ljusa, öppna kontorsytor, kontorsrum & mötesrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 140 m²

Tillträde: 2017-07-01

Karta

Information

Beskrivning

Huvudbyggnaden Lindholmspiren 3-5 är själva hjärtat i Lindholmen Science Park. Här finns nu en stor kontorslokal ledig från 1 juli 2017. Lokalen är försedd med stora fönster och kompletteras med innerväggar av glas så att ljuset kan flöda ordentligt i alla rum. I lokalen finner vi flera kontorsrum, stora öppna kontorsytor och konferensrum. Tillträde till lokalen är möjligt per omgående eller enligt överenskommelse. På bottenplan i Lindholmen Science Park finns restauranger och gemensamma ytor för reception och möten, både för dig som är hyresgäst i huset och för dina grannar i området. På plan två ligger Lindholmen Open Arena – speciellt skapad för att forskning och företagande ska kunna mötas på “neutral mark”. Tillträde till lokalen är möjlig från 1juli 2017. Välkomna att kontakta oss på Lokalkompaniet för mer information samt möjlighet till visning!

Utförande

Planlösning: Blandad planlösning - Stora öppna kontorsytor i kombination med separata kontorsrum samt fina moderna mötesrum.

Övrigt

Övrigt: Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios. Idag arbetar, studerar, forskar och bor över 21 000 personer här, men målet är att den siffran ska vara 30 000 redan 2020. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 140

Länkar

Sökhjälp