Skriv ut

Skapa PDF

Folkungagatan 122, 2tr, Södermalm

stockholm

Representativ och trevlig kontorslokal om 193 kvm i vacker sekelskiftesfastighet med bra läge på charmiga Södermalm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 193 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Representativ kontorslokal vilken för närvarande används som en kombo av kontor och dubbningstudio för film. Lokalen är mycket välkomnande och genomgick 2011 omfattande renoveringar. Trevliga detaljer och en generös takhöjd i kombination med ett fint ljusinsläpp genom stora fönster bidrar till att göra detta till en verkligt trivsam och ombonad lokal. En perfekt lokal för dig/er som ex. vis sysslar med e-learning, ljudinspelningar (tal) av olika slag etc. då det finns ett flertal "färdiga" rum/studios (den tekniska utrustningen får man dock själv stå för). Många rum och olika storlekar; möjlighet finns även att montera ner befntliga studiorum och väggar för att på så sätt tillskapa större rum. - Modernt pentry/kök med trevligt lunchrum - WC med kakel och klinker - Mindre balkong mot innergård - Fiber finns indraget i lokalen - Lokalen kan ej användas som musikstudio/replokal Välkommen att kontakta mig för personlig visning!

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Rumsindelat kontor med en bra mix av rum i olika storlekar.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 193

Omgivning

Omgivning/natur

I närheten ligger trendiga Nytorget och grönområden som Vitabergsparken med fantastiska Sofia Kyrka några kvarter bort. Promenadavstånd till Fjällgatan och den härliga utsikten över Gamla Stan, Djurgården, och stockholms hamninlopp.

Närservice

Ingenting saknas i den här delen av stan. En uppsjö av trevliga och trendiga restauranger, trevliga butiker och allt annat som gör Södermalm till en så speciell och härlig stadsdel.

Kommunikationer

Området trafikeras av ett flertal busslinjer och du tar dig enkelt vidare ner till City. Närmaste t-bana är vid Medborgarplatsen; en trevlig promenad på ca. 8-10 minuter.

Dokument

Sökhjälp