Skriv ut

Skapa PDF

Backa Bergögata 16, Hisings Backa

hisings backa

Kontorslokal i Hisings Backa!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Pris: 3 990 000 kr. Utgångspris.

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 250 m²

Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en fräsch kontorslokal om 250 kvm, med möjlighet till utbyggnad (beviljat bygglov att bygga ut 108 kvm byggyta med högt i tak föreligger). Lättillgängligt läge i Hisings Backa. Lokalytan disponeras på två plan, med fyra ljusa arbetsrum, konferensrum samt kök och allmän yta. Välhållna ytskikt med goda materialval. Entréplan används i dagsläget övervägande som lager men har ett helkaklat badrum är förberett för att bygga arbetsrum. I anslutning till lokalen finns lastbrygga och stor parkeringsplats utan avgift. Lokalen är lämplig för det mindre företaget som önskar få ner kostnaderna genom ägarskap. - Friköpt tomt (Vid eventuell utbyggnad utgår 1350 kr/mån för den arrenderade marken). - Fastigheten är del av samfällighet med egen fastighetsskötare, som har hand om återvinning, värme, vägskötsel m.m - Lokalerna är utrustade med larm - Lokalytorna har luftkondtionering För mer information och visning, kontakta säljaren på 0706-003700, stefan@brilliantsmile.se.

Utförande

Byggår: 1987

Antal rum: 7

Övrigt

Övrigt: Välplanerade ytor med hall/sällskapsyta, ett konferensrum och 5 arbetsrum samt kök och toalett. Här finns goda möjligheter att bygga ytterligare rum.

Övrigt

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen.

Lokalen kan nås via: Trevlig entré med bra ytor för tex reception. Innanför entrén finns ytterligare ytor som i dagsläget övervägande används som lager men med fördel kan byggas om till arbetsrum. I anslutning till entrén finns ett helkaklat badrum.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 250

Ekonomi

Pris: 3 990 000 kr. Utgångspris.

Omgivning

Omgivning/natur: Industri.

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkering.

Kommunikationer: Goda.

Skyltläge: Bra. Tomtarea: 133.20 kvm.

Dokument

Sökhjälp