Skriv ut

Skapa PDF

Årstaängsvägen 21 C, Marievik

stockholm

Möjlighet att hyra en lokal på andra våningen i en modern fastighet i det sjönära området Marievik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 492 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är strategiskt belägen vid Södertäljevägen och Liljeholmsbron. Alldeles runt knuten finns natur och promenadstråk längs Liljeholmskajen. Lokalen är flexibel och du kan forma innehåll och uttryck precis som du vill. Parkering för bil och cykel finns både i fastighetens källarplan och i ett gemensamt fristående garage.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Övrigt

Övrigt

Här finns service och rekreation precis utanför dörren.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 492

Omgivning

Omgivning/natur

Marievik ligger centralt i Liljeholmen, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området Marievik har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder med vacker utsikt över Årstavikens vatten.

Närservice

I kvarteret ligger affärslokaler, kemtvätt, frisör, restauranger, vårdcentral och gym. Inom några minuters promenad finns Liljeholmstorgets galleria med 100-talet butiker, restauranger, banker, livsmedel och annan service. På andra sidan Liljeholmsbron har du hela Hornstulls och söders utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

På promenadavstånd ligger knutpunkten Liljeholmen med tunnelbana, tvärbana och bussar och det tar bara 10 minuter in till Stockholms city. I närliggande Årstaberg finns pendeltåg. Med bil tar du dig direkt ut på E4 och E18. Gång- och cykelvägarna mellan city och Marievik samt vidare söderut är väl utbyggda.

Sökhjälp