Skriv ut

Skapa PDF

Folkungagatan 16, Centrum

göteborg

Kontorslokal vid evenemangsstråket!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 544 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vill ni etablera med direkt närhet till Göteborgs evenemangsstråk och med närhet till Rättscentrum? Nu kan vi erbjuda en kontorslokal på plan 3. Idag är lokalen rumsindelad men anpassas efter era önskemål. Lokalen blir tillgänglig juni 2018 med möjlig inflyttning under hösten beroende på mängden anpassningar. Folkungagatan ligger mellan den nyskapade parken Odinsplatsen och Ullevi, ett expansivt område. Fastigheten är på ca 5 500 kvm och består av kontor, butiker och garage. Här har ni närhet till service och många restauranger. På 6 minuter är ni på Centralstationen till fots. Spårvagnshållplats Stampen är direkt utanför dörren och på 4 minuter är ni i Brunnsparken. Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning.

Utförande

Byggår

1968

Våningsplan

3

Planlösning

Kan anpassas efter hyresgästens önskemål.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 544

Omgivning

Omgivning/natur

Folkungagatan ligger i området Stampen vid Ullevi idrottsarena, ett expansivt område där det byggts mycket de senare åren med nya kontorsfastigheter vid evenemangsstråket. Området präglas av fina omgivningar och närhet till service. Vidare är även Folkungagatan lättilgänglig oavsett om du färdas med bil eller åker kommunalt.

Närservice

7 minuters promenadavstånd till Centralstation och Nordstans köpcentrum. I området finns flera restauranger. I nybyggda kontorsfastigheten mitt emot denna fastigheten finns en konferensanläggning där ni kan förlägga era externa möten vid behov.

Kommunikationer

Lätt att köra ut på lederna E6 och E20. Direkt utanför fastigheten finns hållplats för spårvagnar och bussar. Parkeringsplatser finns i området samt garage i fastigheten.

Sökhjälp