Skriv ut

Skapa PDF

Klarabergsviadukten 90, D4, City

stockholm

Modernt kontor med egen terass, i nära anslutning till Stockholm Central.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 290 m²

Tillträde: 2017-01-01

Karta

Information

Beskrivning

Kontoret har en modern standard och en öppen planlösning, som medger en möblering för upp till 19 arbetsplatser. Genomgående textilmatta i kontorsutrymmena och vitmålade väggar. Lokalen innehar två två stycken konferensrum, en separat entré som kan användas för leveranser. Intill det moderna pentryt/lunchutrymme finns en dörr som leder direkt ut till den egna terassen. Här finns tre stycken wc, varav en är rwc med dusch.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1994

Renoveringsår: 2016

Våningsplan: 4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 290

Omgivning

Omgivning/natur: Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Närservice: I fastigheten finns Lundqvist & Lindqvist Konferens. De har 12 personligt inredda mötesrum. Från mindre grupprum till en hörsal för 100 personer. Konferensgäster har tillgång till en fräsch ekologisk frukost, goda luncher samt en härlig efterättsbuffe. Mitt över gatan ligger Stockholm Waterfront och i kvarteren runt om finns ett stort mötes- och boendeutbud genom alla nya hotell som Clarion Choice, Grand Central, Nordic Light m.m. Inom en kvarts radie kan du eller din kund också shoppa det bästa Stockholm har att erbjuda. Det är guld värt jämfört med ett kontor uppsmällt i ingenmansland. Så även om det blir intensiva arbetsmöten hinner du köpa blomman, gosedjuret eller den lagrade ostbiten.

Kommunikationer: Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Länkar

Sökhjälp