Skriv ut

Skapa PDF

Hornsbruksgatan 28, Södermalm

stockholm

Välkommen till en ljus och modern kontorslokal om 378 kvm m optimalt läge i Hornstull. Här finns restauranger, bagerier, caféer, matbutiker o butiker.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 378 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en mycket fin kontorslokal på plan 9 med högt och fritt läge. Fina breda fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Lokalen är i mycket gott skick och har alla förutsättningar för att skapa en stimulerande och trevlig arbetsplats. Fastigheten har en av Hornstulls T-baneuppgångar i huset. City når du på 9 minuter. Många busslinjer, däribland 4:an, trafikerar Hornstull som liknar ett välutvecklat kommunikationsnav. Även flygbussen kan du bekvämt kliva på precis invid fastigheten och åka direkt till Arlanda. Påfarten till E4:an är väldigt nära. Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, gym och matvaruaffärer i Hornstull. Dessutom ligger Tantolunden och dess grönområden endast 5 minuter från fastigheten. Välkommen till Hornstull! Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, erbjuds moderna kontor.

Planlösning

Utförande

Byggår

1966

Renoveringsår

2011

Våningsplan

9

Planlösning

Lokalen har en ljus öppen planlösning med stora fina fönsterpartier. Arbetsplatser i öppet landskap. Två toaletter varav den ena med dusch. Välutrustat och modernt pentry.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 378

Omgivning

Omgivning/natur

Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, erbjuds moderna kontor med stor potential.

Närservice

I området finns idag ett brett utbud av restauranger, butiker och annan service. Bonnier Fastigheter står bakom uppgraderingen av området och projektet har bidragit till ett redan dynamiskt och spännande område med bra läge och bra kommunikationer. Mötesplatsen har blivit ännu mer levande med torgliv, serveringar och butiker.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från Hornstull är utmärkta. Norrifrån trafikeras Hornstull av tunnelbanans röda linjer från Mörby centrum och Ropsten, som sedan fortsätter mot Fruängen respektive Norsborg. Kommer du västerifrån tar det bara några minuter med buss från Fridhemsplan över Västerbron. Ett flertal busslinjer passerar Hornstull, bland annat ringlinje 4 som ger närhet till Södra station och pendeltågen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp