Skriv ut

Skapa PDF

Frihamnsgatan 26, Frihamnen

stockholm

I Magasin 3 i Frihamnen introducerar Stockholms Hamnar ett fastighetskoncept för företag inom sjöfartsnäringen, Stockholm Maritime Business Centre.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 23 - 200 m²
Tillträde: enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

Gammalt möter nytt i Magasin 3 Magasin 3 är en unik och välbevarad byggnad som ritades av Åke Tengelin och uppfördes på 1920-talet då Frihamnen invigdes. Som de flesta av Stockholms Hamnars byggnader ligger magasinet i hamnen och i direkt närhet till vattnet. Första våningen i Magasin 3 har totalrenoverats och iordningställts till en helt ny kontorslokal med plats för 5–10 företag. I den 500 kvm stora lokalen finns kontorsrum i olika storlekar samt gemensamma ytor som pentry, pausrum och konferensrum. Konceptet kan beskrivas som ett mellanting mellan kontorshotell och traditionell lokaluthyrning – där det bästa av två världar erbjuds. Det innebär en rad fördelar för hyresgästerna. Bland annat kan de samverka, dra nytta av varandra samt dela på kostnader för gemensamma ytor, modern utrustning och bra service. Lokalen underlättar för spontana möten, vilket öppnar upp för nya affärsmöjligheter. Stockholm Maritime Business Centre Här finns allt ett modernt företag behöver för att kunna fokusera på sin verksamhet och för att arbetet ska fungera smidigt. I hyran ingår värme och rumskyla, tillgång till gemensamma utrymmen inklusive möblerade konferens- och pausrum. Här finns ett välutrustat pentry med två mikrovågsugnar, två diskmaskiner, kyl och frys samt husgeråd. Givetvis finns också en kaffemaskin av hög kvalitet. För din trygghet har ett inpasseringssystem installerats på entrédörrarna och den gemensamma ytan är larmad. Ett datanätverk går från kontorsrum till datarum. Abonnemang kan tecknas med husets internetoperatör. I det gemensamma utrymmet finns WiFi för besökare. Som hyresgäst får du även tillgång till skrivare, kopiator och scanner. Utöver detta ingår städning av gemensamma ytor samt sophantering i hyran.

Planlösning

Utförande

Renoveringsår

2016

Våningsplan

1

Planlösning

Första våningen i Magasin 3 har totalrenoverats och iordningställts till en helt ny kontorslokal med plats för 5–10 företag. I den 500 kvm stora lokalen finns kontorsrum i olika storlekar samt gemensamma ytor som pentry, pausrum och konferensrum.

Teknisk information

Uppvärmning

modern

Hiss

Ja

Ventilation

modern

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 23 200

Omgivning

Omgivning/natur

Anrik hamnmiljö

Företag i närheten

Team Lines SDK Shipping Jarowskij Ljus & Bild Media Peak Performance Annorlunda Sellpy Autoropa Zodiak Stockholms Konsthall Auktionsverket Kostymförrådet

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering på mark

Närservice

Restauranger i området

Kommunikationer

T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72 Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan

Dokument

Sökhjälp