Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 31, Bromma Blocks

bromma

Kontorsrum med fri utsikt mot Adolfsbergsgatan för 1 person. Rum A007 för 3400:-/ månad och arbetsplats. Kontorspaketet ingår.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 10 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Quick Office i Bromma hyr ut kontorsrum , kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-60 personer enkelt på vår hemsida www.quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Utförande

Våningsplan: 4 av 4

Övrigt

Övrigt: Totalpris för rummet är 3400:- per månad inkl Kontorspaketet. I priset ovan ingår service och tjänster som vi kallar för Kontorspaketet. Tillträde enligt överenskommelse. (Bild visar exempel på kontorsrum för 1 person) I Kontorspaketet ingår följande tjänster och service: Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Konferensrum - Internetuppkoppling 100Mbit via fiber - Kontorsplatser - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v - Postfack/postadress - El, värme, fastighetsskatt - Städning av rummet - Städning av gemensamma utrymmen Boka din visning redan idag genom att ringa eller maila oss!

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 10

Omgivning

Omgivning/natur: Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Granne med Bromma Blocks och Bromma Handel. Förråd finns att hyra i anslutning till kontoren. Varuhiss finns.

Närservice: 6 anledningar till att välja Quick Office: - Professionell miljö för företaget, personalen och era besök - Färdig infrastruktur som spar tid - Full kontroll på kontorets kostnader - Fullutrustade mötesrum och konferensrum - Tillgång till 20 mötesrum och konferensrum i Stockholm - Stabil internetuppkoppling, säkra brandväggar, stabil uppkoppling via fiber.

Kommunikationer: Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma med tre hållplatser, bl.a. Mariehäll fram till slutstationen Solna Centrum.

Länkar

Sökhjälp