Skriv ut

Skapa PDF

Voltavägen 15, Bromma

bromma

Lokalförslag , 1 200 - 2 500 kvm häftig yta i gamal industribyggnad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 2 500 m²
Tillträde: Omgående efter anpassning
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuder vi en fantstisk lokal i linje med XXXXs önskemål, centralt läge med Tvärbanan 150 m från entrén, vacker tegelbyggnad med stora underbara industrifönster, en snygg entré lite i funkisstil. Den "kontoriserade" ytan är ca 1 200 kvm, läckert iordningställd, se bifogade bilder. Utöver denna yta ligger en råyta på ca 1 300 kvm i direkt anslutning. Flera möjligheter finns, ta erforderlig yta och iordningställ allt efter önskemål, alternativt ta den iordningställada ytan och komplettera med ett entresolplan i den stora öppna lokalen. I direkt anslutning till fastigheten ligger Ulvsunda slott samt stora rekriationsområden med härlig möjlighet för löpträning och utomhus aktiviteter. Granne med fastigheten ligger Mornington hotell som kallar sig för ett sporthotell! Nyligen flyttade Arkitektkopia in på totalrenoverade 4 500 kvm i den innre delen av fastigheten och nu har fastigheten gått från en industribyggnad till en högteknologisk anläggning för att med sitt nära läge till centrala Stockholm och väntar bara på en stark ny hyresgäst till de sista ca 2 500 kvm. Lokalen utrustades med två stora lasthissar när lokalen rustades för några år sedan, vilket naturligtvis blir utmäkt när ni sak in med material. Lokalen kan erbjuda en mycket bra hyra, så kanske det är av intresse och hyra hela ytan på ca 2 500 kvm och även kunna hantera ett mindre lager, eller kanske ett eget gym!

Planlösning

Utförande

Byggår

1944

Övrigt

Takhöjd

3,7 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 2 500

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt beläget i Ulvsunda på Johannesfredsvägen 15 - 17, nära till på norr och söder med Bromma flygplats, handelsplatser Bromma Center/Mariehäll med Karlsbodaväegen och Bryggeriet med Bauhaus, Överskottsbolaget mf.l. Bra blandning av serviceföretag och en ny stor hyresgäst, SL som etablerar sitt kontor för tvärbanan.

Närservice

En lunchrestaurang är belägen i fastigheten och flera finns i området, bl a Mornington Hotel och Ulvsunda Wärdshus. Post och Bank finns på Ranhammarsvägen på ca 500 m avstånd. Även kiosk och två bagerier är belägna i området.

Kommunikationer

Nu går tvärbanan endast 300 m från fastigheten vilket innebär att Alvikslinjen förlängts till Solna station, via Bromma Sjöstad och Sundbyberg. Utöver det går ett antal bussar i området (Alvik, Bromma Flygplats, Spånga Station). För bilburena är läget utmärkt med bara några minuters avstånd till Bromma Flygplats och 15 minuter till centrala Stockholm.

Dokument

Sökhjälp