Skriv ut

Skapa PDF

Borgarfjordsgatan 13A, Kista

kista

Hyr del av eller hela detta moderna kontor. Kortare avtal kan skrivas.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 200 - 569 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret håller hög standard och är genomgående modernt renoverat. Fönster i fyra väderstreck gör det ljust och trivsamt. Vid entrén finns det plats för möblemang samt att hänga av sig ytterkläder. Här finns även en kundtoalett. I dagsläget erbjuds blandad planlösning med en stor öppen yta samt 12 rum i olika storlekar. Fyra av rummen används idag som konferensrum. De har stora moderna glaspartier som gör att ljuset flödar. Även förråd och serverrum finns. Vid det vita snygga köket finns det gott om plats för många att sitta ner och äta lunch tillsammans. Här finns det även plats för en loungegrupp. Förutom kundtoalett finns det ytterligare två toaletter varav en är utrustad med dusch. Ett specialbyggt labb med ESD-golv finns. Går att återställa till kontor igen. Lokalen går att hyra både med och utan möbler. Hyrs del av lokal nyttjas kök och toaletter även av annat företag. Larm är installerat.

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 569

Omgivning

Närservice

Sitt mitt i Kista science city; Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi). I området är ca 8 500 personer verksamma.

Kommunikationer

Tunnelbanestation Kista, blå linje, ligger på endast ca tre minuters gångväg. Flertalet bussar passerar även området. Bland annat finns ett busstop precis utanför som tar dig till Helenelunds pendeltågstation. Närhet till E4 och E18. Flygbussen till Arlanda och Bromma finns vid Kista Centrum.

Länkar

Sökhjälp