Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Brogatan 26, City

stockholm

Kontor som erbjuder välplanerade arbetsytor i modernt och ljust landskap. Karaktäristiska materialval och en rymd i lokalen som inger pondus.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 526 m²

Karta

Information

Beskrivning

Unikt kontor utöver det vanliga. Här har ni alla chanser att skapa en arbetsmiljö som lever upp till förväntningarna både gällade estetik och praktiska avseenden. Med en atmosfär som andas personlighet och karaktär bjuds ni i denna lokal på stilfulla och välvårdade ytor. Gott ljusinsläpp ifrån höga fönster med en äldre prägel, samt generös takhöjd och ett rustikt mörkt trägolv. Drömmen för den som väntar sig något utöver det vanliga av kontoret. Strålande läge mitt emellan Hötorget och T-centralen.

Utförande

Renoveringsår: 2009

Våningsplan: 2

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 526

Omgivning

Omgivning/natur: Här har ni en optimal utgångspunkt i Stockholm City. Mycket centralt beläget kontor i topprenoverat skick. Beläget mitt i stadspulsen, men samtidigt på en adress som består av äldre hus som lever upp till den charm som förväntas av sekelskiftesbyggnader. En av få byggnader som fortfarande är bevarade från det som en gång var Klarakvarteren. Tillgängligt för den som vill luncha på stan och i samma svep få ärenden gjorda.

Närservice: Inget saknas här när det kommer till service och utbud av shopping, restaurang och nöje. Precis som kan förväntas av Skandinaviens huvudstad. Du har flera teatrar, konserthuset, klubbar, barer på gångavstånd. Clarion Sign Hotel har till och med en pool högst upp på taket och City SPA om du vill göra något extra för besökare och kunder.

Kommunikationer: Ta del av de fördelar som ett kontor i detta läge för med sig. Inom fem minuters gångavstånd når du Centralen och Hötorget med all tänkbar kommunikation. Arlanda Express, Cityterminalen, bussar, T- bana, peneltåg etc. Du tar dig smidigt såväl inrikes som utrikes, för att inte tala om den täta stadstrafiken med innerstadsbussarna. Dessutom ett excellent pendelläge för den som bor utanför stan, och vill lägga tiden på affärer och familj istället för långa resvägar.

Sökhjälp