Skriv ut

Skapa PDF

Jan Stenbecks Torg 17, Kista

kista

Här finner ni ett modernt kontor med generösa sällskapsytor för personal och en alldeles egen terrass om ca: 80 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 355 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret blir ledigt till årsskiftet 2016/2017 och kan lätt anpassas till ert företags behov. De stora och öppna sällskapsytorna är ett stort PLUS. Här kan hela företaget samlas för sina större interna möten. Arbetsplatserna är bäst lämpade i en öppen planlösning, med kanske interna mötesrum som avgränsare.

Planlösning

Utförande

Byggår

1986

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 355

Omgivning

Omgivning/natur

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det 2 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Dokument

Sökhjälp