Skriv ut

Skapa PDF

Jan Stenbecks Torg 17, Kista

kista

Välkommen till fastigheten KistaOne som erjuder ett välplanerat kontor med öppna ytor i ett plan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 790 m²
Karta

Information

Beskrivning

Om ni söker ett flexibelt kontor till ert företag, har ni kommit rätt. Lokalen är lätt att anpassa till olika kontorsmiljöer för just ert företag. Fastigheten har även en gemensam reception som erbjuder all typ av service och tar väl hand om era besök. Ring gärna så berättar jag mer samt visar lokalen.

Planlösning

Utförande

Byggår

1986

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 790

Omgivning

Omgivning/natur

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det 2 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Sökhjälp