Skriv ut

Skapa PDF

Kistagången 20B, Kista

kista

Här hyr vi ut en lokalyta för tex catering, med bra arbetsytor, förråd, kylrum etc. Bra planerad lokal med möjlighet till förändring!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 492 m²
Karta

Information

Beskrivning

Behöver man ett kök med bra arbetsytor, kylrum och lastintag i anslutning är denna lokal perfekt.

Planlösning

Utförande

Byggår

1986

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 492

Omgivning

Omgivning/natur

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv, akademi och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfte att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnelbanan tar det 2 minuter att promenera. Flera Busslinjer går genom området och precis utanför huset stannar en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenelund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till 2023.

Länkar

Sökhjälp