Skriv ut

Skapa PDF

Blasieholmsgatan 3, City

stockholm

Ljus och fin kontorslokal med tillvaratagen sekelskiftesmiljö i modern standard. Lokalen anpassas och renoveras till ny hyresgäst.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 357 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1898

Renoveringsår

2005

Våningsplan

1

Planlösning

Ljus och fin lokal med möjlighet till storrumslösningar. Fina detaljer och miljöer som ger personlig prägel på kontoret. Bilderna är referensbilder från annan hyresgäst i fastigheten.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 357

Omgivning

Omgivning/natur

En oas mitt i city med en känsla av skärgården runt hörnet. Läget bjuder på en mångfald med gröna Skeppsholmen och Stockholms vackra kajer inpå knuten, liksom Norrmalmstorg, Kungsträdgården och Nybroplan som nås efter några minuters promenad.

Närservice

I kvarteret finns ett trivsamt utbud av flertalet restauranger, kaféer och konferensmöjligheter. Här finner du bland annat Bistro Creme, Restaurang B.A.R, Grand Hotel och Lydmar BAR.

Kommunikationer

Kungsträdgårdens tunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på cirka 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Övrig information

Övrigt

En trevlig innergård finns för fastighetens hyresgäster.

Länkar

Sökhjälp