Skriv ut

Skapa PDF

Telegrafgatan 6, Frösunda

solna

Solna One är en mycket välkänd fastighet som erbjuder allt det Ni kräver.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

524 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Solna One byggdes av ett av Sveriges ledande byggföretag som deras huvudkontor, tillika showroom. Byggnaden uppvisar en stor skicklighet och detaljrikedom på samtliga ytor och plan. Arkitektur såväl som materialval är av högsta klass. Solna One är en extremt modern byggnad med maximalt utnyttjade ytor och ett förstklassigt säkerhetstänk fastigheten igenom, från garage till kontorsvåningsplanen. För din bekvämlighet är byggnaden utrustad med ett avancerat system för klimatkontroll och ventilation samt ett modernt sprinklersystem till hela fastigheten. Allt för att du och din personal ska kunna ägna all tid och koncentration åt er verksamhet.

Utförande

Byggår

1999

Renoveringsår

2014

Våningsplan

3

Antal rum

10

Planlösning

Högst upp i mittenhuset i Solna One ligger denna lokal på 524 kvm. En välkomnande entré och trevlig lounge med pentrydel möter besökaren, Lokalen är mycket ljus och ligger mot en stor ljusgård i norr och stora fönster i öst, väst och syd. En mycket flexibel planlösning som kan anpassas efter varje hyresgästs enskilda behov.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 524

Omgivning

Omgivning/natur

Solna One är en stadsdel på framväxt med idag över +60 000 invånare (ett konstant ökande antal), över 8 500 företag, 64 000 jobb och över 55 000 dagliga pendlare. Kommunens största arbetsgivare är Karolinska Institutet, välkänt över hela världen. Detta väletablerade företag knyter också till sig ett antal mindre, innovativa företag med anställda. Det är lätt att fokusera på den kommersiella aktiviteten i Solna men faktum är att hela en tredjedel av kommunens yta består av grönområden. Utanför ditt fönster finns bland annat en av världens första 'stadsparker', Hagaparken och det var här, på Haga Slott som Sveriges nuvarande konung, Kung Carl XVI Gustaf växte upp. I Solna One blir du också granne med Victoria och Daniel.

Närservice

Solna One ligger extremt strategiskt placerat, precis intill en av Stockolms huvudleder. I och med närheten till både Stockholms innerstad och Arlanda samt Bromma flygplats blir därför Solna One en dröm för företag på internationell nivå. I absolut närhet till Solna One finns allt du kan tänkas behöva. Längs med den trädkantrade Gustav III Boulevard finns ett flertal restauranger, företagspost, banker etc. Samtidigt bidrar det blomstrande, allt växande området till ett allt bredare utbud av förstklassiga serviceställen, underhållning och träningsanläggningar.

Kommunikationer

13 minuter från Stockholm Central. Känslan av att befinna sig centralt placerad är viktig. I Solna One är du nära allt. Bussen går utanför dörren och pendeltåget, som bland annat går direkt in till Stockholms Central, finns i närheten.

Dokument

Sökhjälp