Skriv ut

Skapa PDF

Telegrafgatan 4, Frösunda

solna

Solna One har ett läge i Frösunda vid E 4 som är det absolut bästa skyltläget i Solna. Dessutom ett fantastiskt fint hus med många kvaliteter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 550 kr/m²/år
Storlek: 1 414 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Solna One byggdes av ett av Sveriges ledande byggföretag som deras huvudkontor, tillika showroom. Arkitektur såväl som materialval är av högsta klass. Solna One är en mycket modern byggnad med maximalt utnyttjade ytor och ett förstklassigt säkerhetstänk fastigheten igenom, från garage till kontoren. För din bekvämlighet är byggnaden utrustad med ett avancerat system för klimatkontroll och ventilation samt ett modernt sprinklersystem till hela fastigheten. Allt för att du och din personal ska kunna ägna all tid och koncentration åt er verksamhet.

Utförande

Byggår

2000

Renoveringsår

2014

Våningsplan

3 av 5

Planlösning

I det första huset av tre ligger detta våningsplan om 1.414 kvm. Lokalen är mycket ljus och ligger mot en stor ljusgård med rikligt ljusinsläpp från alla håll. Konstruktionen främjar en öppen planlösning, och kan anpassas helt efter ert behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Du åker till Frösunda med tåg till Solna Station, via citybanan, antingen direkt fr Odenplan (3 min) eller T-centralen (5 min). Det är ca 5 min promenad från perrongen,

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 414

Ekonomi

Hyra

2 550 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Solna One är en stadsdel på framväxt med idag över +60 000 invånare (ett konstant ökande antal), över 8 500 företag, 64 000 jobb och över 55 000 dagliga pendlare. Kommunens största arbetsgivare är Karolinska Institutet, välkänt över hela världen. Detta väletablerade företag knyter också till sig ett antal mindre, innovativa företag med anställda. Det är lätt att fokusera på den kommersiella aktiviteten i Solna men faktum är att hela en tredjedel av kommunens yta består av grönområden. Utanför ditt fönster finns bland annat en av världens första 'stadsparker', Hagaparken och det var här, på Haga Slott som Sveriges nuvarande konung, Kung Carl XVI Gustaf växte upp. I Solna One blir du också granne med Victoria och Daniel.

Närservice

Solna One ligger extremt strategiskt placerat, precis intill en av Stockolms huvudleder. I och med närheten till både Stockholms innerstad och Arlanda samt Bromma flygplats blir därför Solna One en dröm för företag på internationell nivå. I absolut närhet till Solna One finns allt du kan tänkas behöva. Längs med den trädkantrade Gustav III Boulevard finns ett flertal restauranger, företagspost, banker etc. Samtidigt bidrar det blomstrande, allt växande området till ett allt bredare utbud av förstklassiga serviceställen, underhållning och träningsanläggningar.

Kommunikationer

5 minuter från Stockholm Central. Känslan av att befinna sig centralt placerad är viktig. I Solna One är du nära allt. Bussen går utanför dörren och pendeltåget, som bland annat går direkt in till T-centralen via Odenplan, finns i närheten.

Skyltläge

Stockholms bästa skyltläge!

Dokument

Sökhjälp