Skriv ut

Skapa PDF

Solna Centrum, Solna

solna

Mitt i Solnas hjärta ligger detta moderna kontor med mestadels öppen planlösning. Lätt och enkelt för anställda och kunder att ta sig hit.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 087 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger inne i Solna Centrum högt upp och är mycket ljus och öppen. Från kontoret på plan 6 har du fin utsikt över Arenastaden och Solna Business Park. Du tar hissen direkt upp ifrån centrum och möts av en generös reception där det finns en gemensam konferensavdelning med totalt 10 konferensrum i olika storlekar. Där finns även stor, ljus pentry/pausyta med plats för närmare 100 personer sittande. Lokalens utformning Du kan hyra hela våningsplanet 1797 kvm eller del då lokalen går att dela på 725 kvm respektive 1072 kvm. Se bifogad ritning. Kontorsdelarna ligger i två flyglar som sträcker sig ut från de gemensamma delarna, med mestadels helt öppen planlösning och mellanliggande mötesrum. Där finns även en större tyst avdelning med plats för 14-18 personer. Huset är pelarbyggt vilket gör att det går att öppna upp ytterligare. Ytor Totala ytan är 1797 kvm och det finns luft och kyla för upp till 200 personer. Det finns 6 utrymningsvägar.

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Renoveringsår

2014

Våningsplan

5

Planlösning

Öppen planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 087

Omgivning

Omgivning/natur

Ett brett utbud av butiker och restauranger i en trevlig miljö. Här kan man göra alla inköp på ett och samma ställe. Vi kan även erbjuda service som banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel, resebyrå, vårdcentral, tandläkare och bibliotek. Dessutom finns trevliga lounger där man kan ta en paus i sitt shoppande, ta en fika, eller rent av ha ett affärsmöte. Förutom mer än 120 butiker, restauranger och caféer är det enkelt att ta sig till Solna Centrum med T-bana, tvärbana, buss, pendeltåg, flygbussar eller bil. Centrumet har E4:an och E18 runt hörnet och det tar bara 10 minuter till Stockholm City. Det gynnsamma geografiska läget och den breda butiksmixen gör Solna Centrum till en konkurrenskraftig aktör i Stockholmsområdet.

Kommunikationer

Till lokalen på Solna Torg 19 kan du ta dig på alla möjliga sätt. Från T-banan tar det två minuter och du går mer eller mindre inomhus hela vägen. Tvärbanan ligger 3-4 minuter bort vid Frösundaleden och en station bort ligger Arenastaden, med direkt tågförbindelse till Arlanda. Busstorget utanför Solna C trafikeras av en mängd busslinjer och med buss 176-177 vid Frösundaleden tar du dig snabbt till Brommaplan i väster och Mörby C i öster. För den bilburne finns det gott om besöksparkering och i huset finns garageplatser med direkt access upp till kontorsplanen. Även cykelparkering och bra cykelvägar finns som förbinder Solna C åt alla väderstreck.

Dokument

Länkar

Sökhjälp