Skriv ut

Skapa PDF

Stationsgatan 20, City

uppsala

Juvelen mitt i Uppsala en av världens mest hållbara byggnader. Kontoret här kommer att erbjuda det bästa för ditt företag.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

350 - 7 500 m²

Karta

Information

Beskrivning

De fem översta våningarna består av kontorsplan som kan indelas i mindre eller större kontor för att kunna attrahera hyresgäster med olika verksamhetstyper och av varierande storlek. Juvelen inrymmer allt från internationella huvudkontor till mindre lokala verksamheter. Varje kontorsplan uppgår till 1400 kvm och för att nå en så stor flexibilitet som möjligt placeras trapphuset i byggnadens mitt vilket gör att varje våningsplan enkelt kan indelas i flera kontor. Takvåningen på plan 5 är på imponerande 2100 kvm med en spännande entresol och sin generösa och varierande takhöjd, där byggnadens spännande takform får sätta en tydlig och intressant prägel på lokalerna, skapar kontorsytor utöver det vanliga med fantastiska utblickar över Uppsala. Under torgets södra del placeras en inomhuscykelparkering som nås dels via Strandbogatan dels via den representativa entrén till fastigheten i anslutning till perrongen. Cykelparkeringen i denna del rymmer ca 400 cykelplatser och sitter ihop med cyklisternas omklädningsrum, förvaring samt byggnadens gym. Parkering för bilar finns intill i varmgarage Trappan som länkar torget med Strandbodgatan får sin förlängning in i byggnaden vilket ger ett luftigt souterrängplan åt Strandbodgatan / Stationsgatan. Hissar, både utom- och inomhus, kompletterar trappan.

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

5

Planlösning

Flexibel både för aktivivitets baserad öppen planlösning samt för kontorsrum.

Övrigt

Övrigt

Juvelen kommer att erbjuda ditt företag en bättre arbetsplats med bättre arbetsmiljö vilket bevisligen minskar sjukfrånvaro. En attraktiv fastighet med en av de bästa kontorsmiljöerna du kan tänka dig är fördelaktigt i konkurrensen om talangerna. Vi berättar gärna mer vad det innebär för dig och ditt företag. Att säga att Juvelen tänjer på gränserna på hur hållbar en kontorsbyggnad kan vara är ingen överdrift. Byggnaden kommer att bli ett noll-energihus som med hjälp av solceller och vindkraft kommer att producera lika mycket energi som byggnaden använder. Ett eget patenterat system för kylning bidrar också till en minskad energianvändning. Ambitionen är att skapa ett attraktivt designat hus som samtidigt är energisnålt, har god inomhusmiljö och innehåller sunda material. Ett hus unikt i sitt slag. Nämnde vi även att den har den bästa energiklassningen som finns nämligen LEED Platinum.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 350 7 500

Omgivning

Omgivning/natur

Entrén till Uppsala – stadens nya city. Ett nytt city växer fram längs Stationsgatan direkt öster om järnvägen. Här sjuder det av liv och energi. Juvelen är den centrala pusselbiten. Den korta promenaden till Uppsala Resecentrum kan knappt ens räknas i minuter. Ytterligare en liten bit bort hittar du Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget. Här finns all tänkbar närservice – apotek, mataffär, restauranger och butiker. Och utbudet kommer bara att öka. Att vara nära är att kunna ta dig snabbt och enkelt vart du vill - I Juvelen kan du ha ena benet på språng, vart du än ska i världen. Tågen och bussarna startar utanför knuten och med SL-pendeln tar du dig till Arlanda på under 20 minuter. I Juvelen finns dessutom gott om plats för cyklar, och du som behöver bil kan parkera i varmgarage ett stenkast bort.

Kommunikationer

Invid resecentrum Uppsala med Arlanda på 19 minuter. Kista (Helenelund) 41 minuter. Solna/Friends arena 45 minuter. Stockholm central 38 minuter. Gävle 70 minuter. Sala 40 minuter.

Dokument

Länkar

Sökhjälp