Östergatan 2

Gamla Staden , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

142 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal med väl exponerade skyltfönster i denna anrika fastighet.

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal om 142 kvm med stora skyltfönster, bra exponeringsmöjligheter och fantastiskt karaktär mitt i centrala Malmö. Tillträde kan ske omgående enligt överenskommelse. Hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information.

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Ytor

  • Total yta:

    142 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Gamla Staden är området som ligger mellan Kungsparken och Drottningtorget, från de charmiga kullerstensgatorna på Väster till det pampiga Stortorget och Caroli. Här finner ni en lokal mitt i centrala Malmö bland, kaféer, krogar och restauranger, museer och all tänkbar service, samt närhet till flera vackra parker! På Drottningtorget råder det mycket aktiviteter. Här erbjuds boule, loppmarknader, torgförsäljning samt bondens marknad på hösten.

Närservice:

Finns i området - Apotek - Polisstation - Matbutik - Busshållplats - Restaurang/Kafé - Centralstationen - Drottningstorget - Caroli city.

Kommunikationer

Närheten till centralstationen och annan kommunikation.
Östergatan 2

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB