Skriv ut

Skapa PDF

Olof Palmes Gata 29

stockholm

Representativ lokal i bra läge med en generös entré för reception och möjlighet till moderna kontorsytor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 933 m²

Karta

Information

Beskrivning

Kontoret har få bärande väggar så det är möjligt att anpassa planlösningen tilll öppna ytor, efter önskemål. Här finns ett stilrent pentry med gott om plats i ett trivsamt utrymme med utsikt över Norra Bantorget och den gröna innergården. På planet finns ytterligare kaffestation/mindre pentry. Från den bakre entrén kommer du enkelt ut till den trivsamma innergården. Lokalen nås från både Olof Palmes Gata 29 samt Vasagatan 23. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 933

Omgivning

Omgivning/natur: Här har du Citys hela utbud av butiker och restauranger inom promenadavstånd. Gott om träningsmöjligheter med Centralbadet och flera gym. Stort kulturutbud med Dansens hus, Konserthuset, Bio Sergel, Oscars- och Vasateatern och till och med ett Casino. Stor konferensanläggning vid Norra Bantorget med parkering och fullt av hotell, t.ex.Clarion Sign med pool på taket.

Närservice: Mitt i stadens puls med bästa möjliga utbud av närservice och allt som kan tänkas behövas!

Kommunikationer: Centralstationen är Sveriges knutpunkt nummer ett. Tåg, buss, T-bana och Arlandabanan. Inte många har den här närheten till Sverige och resten av världen som du får. Tunnelbana når du via Hötorget och Centralen. Tvärgående busslinjer från Norra Bantorget (t ex 47, 53 och 65) samt långsträckta linje 1 (Frihamnen-Stora Essingen) från Hötorget. Bussar på Sveavägen mot Solna.

Sökhjälp