Skriv ut

Skapa PDF

Amalia Jönssons Gata 16, Högsbo

västra frölunda

Lager/Verkstad med kontor och inhägnad gård. Flera portar. Ventilation och strömförsörjning för tryckeri. Hög golvbelastning. Parkering.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 650 - 1 975 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lager/Verkstad med kontor och inhägnad gård. Flera portar. Ventilation och strömförsörjning för tryckeri. Hög golvbelastning. Parkering. Den inhägnade gårdsytan är 1000 kvm och tomten 8875 kvm så det går att bygga till eller skapa mer gårdsyta. En delning av tomten är också möjlig.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 650 1 975

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo/Sisjön industriområde är ett av Sveriges största och mest expansiva områden som till en början framförallt präglades av kontor och industriverksamhet men som med tiden har utvecklats till en mycket välbesökt handelsplats. De närmaste åren förväntas området genomgå en storslagen utveckling med många nya bostäder, butiker, hotell och kontor. Därtill kommer vägar att breddas, ny infrastruktur etableras och flödet effektiviseras. Området är strategiskt placerat i direkt anslutning till Söderleden, väg 158 samt knutpunkten i Järnbrott. Området är väl trafikerat av kommunala förbindelser. För den bilburne finns det gott om fria parkeringsplatser att tillgå. I närområdet finns ett stort utbud av butiker, mataffärer och restauranger. En kort biltur bort ligger köpcentrum 421 och Frölunda torg med all tänkbar service såsom handel, vårdcentral, försäkringskassa, gym och mycket mer. Ett stenkast bort finns Sisjöns naturreservat med löpspår och trevliga strövområden.

Dokument

Sökhjälp